what they did

Wednesday, January 6, 2016

2016

Bismillah..

2016.

Tak larat rasanya dah nak tiup habuk kat sini. Penuh sangat.

2016.

Tengok Nurul public balik blog dia, rasa nak post something jugak. Itulah aku. Mudah sangat nak terikut dengan orang. Haha.

Entry lama, semua ku draft kan je. Rasa malas nak mengimbau cerita lama. Blog ni pernah jadi personal blog, which aku mengarut my life story kat sini. Pastu, time ade mood amek gambar, kengkonon post gambar bebanyak, bajet gambar lawa. Kahkah. Pastu, bila mood berjalan, post pulak entry pasal berjalan, bajet nak buat travel blog pulak. Aduhai. Takde pendirian langsung!

Nah, sekarang, malas nak buat semua tu, so, draft je semuanya. Start fresh semula.

2016.

Takde kaitan pun entri ni dengan 2016. Kbai.

2 comments:

  1. Oooh ko tak private ke? Hahaha. Ingatkan entry before ni entry lame

    ReplyDelete

what do you think?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...