what they did

Tuesday, January 19, 2016

Mi Bandung Muar



Bubur Nasi
Float Buah Naga
Rojak Buah
Nasi Kari Daging

@ Kedai Mi Bandung Muar, Bandar Bukit Mahkota

Lepas jalan-jalam beli jubah fynnjamalrtw clearance stock kat Infini Coutoure, Bandar Bukit Mahkota, perut pun mula la nak lapar. Tak jauh dari butik Infini tu, selang satu block je rasanya, ada kedai terpampang banner Mi Bandung Muar. 

Mula-mula niat memang nak makan mi bandung. Lepas masuk tengok menu, mi bandung entah ke mana. Haha. 

Menu yang must try pada tekak aku, bubur nasi dia. Superb! Macam rasa bubur McD. 

Rojak petis dia pedas! Nasi dia, boleh la makan. Float buah naga dia pun just nice la. Pure buah naga. Takde tambah gila rasanya sebab rasa manis-manis buah gitu. 

For sure, I'll come again for the bubur. 

Psst: Jubah basic fynnjamalrtw tu aku beli RM90. Harga asal RM149. Sila tengok bawah untuk kaler. 



No comments:

Post a Comment

what do you think?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...