what they did

Tuesday, January 12, 2016

Warung Lempeng Limet


20160112

Lempeng Pisang
Lempeng Kelapa
Cekodok Ikan Bilis
Teh O Panas
Air Suam

@ Warung Lempeng Limet, Senawang

Actually takde pun plan nak makan lempeng. Dah gi makan nasi goreng kat kedai mek siam. Tapi macam dah dilanda kebosanan dengan masakan mek siam, maka tak habis. Lepas tu gi meronda sampai ke Seremban, guna Foursquare cari tempat makan best. Tapi Seremban bandar mati, especially bila tengah malam. 

Pastu baru teringat ada pernah baca tempat makan best kat Nismilan dalam blog. Pastu teringat ade kedai lempeng. Maka Foursquare sekali lagi menjalankan tugas. Maka, dibawaknya kereta aku ke warung ni which is included in one of the list yang dalam blog tu. 

Rasa dia, ok la. Macam lempeng. Cuma kalau malas nak cari pisang nak buat lempeng or cekodok sila la ke sini. 

By the way, selain lempeng ngan cekodok, depa ade gak goreng-goreng. Dan kedai tutup kul1-2 camtu. 

Gi search la kat Foursquare kat mana warung ni. Kahkah. 

No comments:

Post a Comment

what do you think?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...