what they did

Wednesday, February 17, 2016

20160218


Baru nak mula tulis travel journal trip kali ni. Ayuh!

20160215


Grilled Lamb
Soda Apentah
@ The Grato, Seksyen 3, Bandar Baru Bangi

Masuk JJCM rupanya kedai ni. Sebab craving lamb western plak tetibe kan. Mimpi ape ntah. 

Monday, February 8, 2016

Teaser: KL-London Overland Project: Part 1 KL-HCMC

Ada dua main rumors yang berlegar-legar kat opis aku this week.

1) Pasal cuti wajib tiga hari lepas CNY minggu depan. Maybe sebab job tak banyak, so, lebih baik company shut down dari bayar gaji staff dia. 
2) Pasal ada bonus this year. Tapi belum tahu before CNY or after. 

Dengar je rumors yg first tu, kepala hotak aku ni da memikir, cara nak habiskan cuti tu. Bila dengar rumors kedua, terus rasa nak ke overseas. Gittew. 

Lepas tengok wishlist, kelihatan overland project is there! Ayuh!

Maka, secara unofficial, KL-London Overland Project Part 1: KL-Ho Chi Minh City bakal bermula. Doakan ye!


Monday, February 1, 2016

20160131


Ada BBW kecik kat MAEPS. Singgah la kejap. Hasil dia ni. 

I choose to post a few on ig, and the rest on blog. So, this is one of it. 

By the way, I just know how to use libib to record my precious books so that I know which book that I have already on my shelf before buying them. Takde la nak kata aku banyak sangat buku. Tapi I tend to forget the title kalau dah lama sangat beli. And kalau tak habis baca. Hahahahaha. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...