what they did

Monday, February 8, 2016

Teaser: KL-London Overland Project: Part 1 KL-HCMC

Ada dua main rumors yang berlegar-legar kat opis aku this week.

1) Pasal cuti wajib tiga hari lepas CNY minggu depan. Maybe sebab job tak banyak, so, lebih baik company shut down dari bayar gaji staff dia. 
2) Pasal ada bonus this year. Tapi belum tahu before CNY or after. 

Dengar je rumors yg first tu, kepala hotak aku ni da memikir, cara nak habiskan cuti tu. Bila dengar rumors kedua, terus rasa nak ke overseas. Gittew. 

Lepas tengok wishlist, kelihatan overland project is there! Ayuh!

Maka, secara unofficial, KL-London Overland Project Part 1: KL-Ho Chi Minh City bakal bermula. Doakan ye!


No comments:

Post a Comment

what do you think?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...