what they did

Wednesday, March 2, 2016

Air Asia Promo


Dapat mesej ni kat LINE semalam. Air Asia tengah promo. Kebetulan aku memang ada plan nak bawak parents aku gi bercuti jejauh sikit tahun ni. Usha ticket KL-KK, paling murah pun RM99 one way. Aku rasa dulu aku beli RM120 return. So, ada sedikit tak puas hati kat situ sebab boleh dapat murah lagi dari tu.  Dasar la AA ni. 

Lepas tu usha airlines lain. Try usha RayaniAir. Ada RM49 je weh one way! Teruja gile rasa nak beli. Tp terpaksa pendam dulu sebab belum gaji. Alahai. Heharap minggu ni gaji, boleh terus beli utk mak abah aku. Ke Sabah ke kita tahun ni?

4 comments:

  1. bestnya boleh bawak mak abah g jenjalan. adik beradik ko ikut tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ala..ikutkan poket tak boleh gak..tp terasa nak gak bawak tahun ni...adik2 aku insyaAllah ikut..expenses mak abah aku kami share adik beradik je insyaAllah...

      Delete
  2. ooh adik beradik ko ramai yg dah keje eh? ko ade berape orang adik beradik eh? hahaha. sekarang baru nak tanya

    ReplyDelete
  3. Kahkah. Takpe. Aku pun belum begitu mengenalimu. Kekeke. Adik beradik aku 5 je. Tiga je da keje. Hehe. Ko? Tak ramai lg ke yg da keje?

    ReplyDelete

what do you think?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...