what they did

Wednesday, March 16, 2016

Pulau Tioman


Tioman woi!

Haha. Aku mati-mati ingat Tioman ni satu je pulau. So, kalau gi Tioman, memang gi satu pulau tu je la. Rupanya banyak gugusan pulau tu. Ntah yang mana satu ntah Tioman, aku pun tatau. Haha. 

Ok, ceritanya, aku gi company trip ke Pulau Tioman last week, 11-14 Mac 2016. Kami stay kat Tioman Paya Resort. Rasanya nama pulau tu Pulau Paya kot. 

Tp jujurnya kat Paya ni tak best. Hahaha. Sebab kedai dia tutup awal, pastu macam tak banyak activity kita boleh buat. Ada la ATV, treking, paintball, selain snorkeling ngan diving tu kan. Tp entah. Aku tetap rasa kurang activities yg kita boleh buat untuk enjoy. Semua yg depa offer most of activity outdoor. Klu nak santai-santai macam tak banyak choice. Kedai makan pun tak banyak yg best. 

Apa pun, Tioman memang cantik! Serius talk ni. Hahaha. 




No comments:

Post a Comment

what do you think?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...