what they did

Wednesday, September 28, 2016

Random

Sebab aku masih mengantuk duduk kat office ni, aku rasa nak membebel sekejap. Haha. Buat post ala-ala Nurul lah.

1) Aku geram betul dengan apps Blogger kat iPhone ni. Dari tadi lagi aku cuba up entri baru, dia duk crash tak bersudah. Sudahnya aku terpaksa tulis kat PC office. Mujur Project Manager aku dah balik, happy hour katanya. Tak payahlah aku cover-cover nak menaip berjela ni. Haha.

2) Seriously tak suka dengan UI Blogger apps kat iOS. Sucks! Tak user friendly langsung. Tak cukup features, tak macam kat website. 

3) Lately jerawat kerap sangat naik kat pipi aku. Dulu-dulu, jerawat suka hadir kat hidung, kat dagu, sekarang kat pipi plak. Ade masalah apa ye?

4) Masih terasa terkilan sebab kena delete post pasal birthday aku kat sini hari tu. Tapi atas sebab-sebab keselamatan, terpaksa jugak delete. Orang kata, jangan kongsi sangat bahagia ni. Orang lah kata.

5) Rindulah nak baca blog kawan-kawan. Bila scroll semula blog yang aku follow, banyak yang dah menyepi. Yelah, blog dah tak trend sangat compared to dulu.

6) Line Umobile sekarang makin teruk. Internet maksud aku. Line telefon memang tak usah cakaplah, sejak azali.  Sekarang ada 15GB pun rasa geram je. Data banyak, tapi slow nak meninggal!

6) Siapa-siapa yang baca post ni, tolong doakan aku bernikah ASAP. Hehe. Bai.

No comments:

Post a Comment

what do you think?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...