what they did

Wednesday, November 16, 2016

20161006

Cheezy Lamb Chop
Nasi Butter Chicken Chop 
Blue Soda
Bandung Soda

@ Chop d'Stop Cafe, Equine Park, Seri Kembangan

Ini kali kedua aku ke sini dengan menu yang sama. Kenapa sampai dua kali aku ke sini dan order menu yang sama? Ok, kat bawah ni cerita dia.

Aku boleh kata, ini adalah salah satu port lamb chop terbaik di Equine Park. Portion kat sini banyak, sesuai untuk orang yang makan banyak macam aku. Haha.

Selalunya kalau aku makan kat mana-mana kedai, depa akan serve dua slice je lamb chop. Tapi kat sini, kau akan dapat empat! Empat slice weh. Dan bukan kecik-kecik slice tu. Belum masuk lagi sayur mayur dan kentang dia. Cheese dia. Leleh baq hang! Blackpaper sauce dia tu pun sedap weh. Tak tipu.

Semua ini hanya RM16 sahaja. Standard je kan harga dia? Barbaloi, sedap dan banyak. Sila serbu kedai ni segera sebelum dia tutup. Eh.

By the way, kedai ni selalu ramai orang especially hujung minggu. Jadi, datanglah hari biasa. 

Rasa nak makan lamb chop pulak.

Informasi sah sehingga tarikh yang tertera.

No comments:

Post a Comment

what do you think?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...